Stetoscop 3M Littmann Lightweight II S.E.

Cumpara impreuna cu:

Produs nou

315,00 lei

335,00 lei

-20,00 lei

Stetoscop 3M™ Littmann® Lightweight II S.E., 71 cm

Stetoscopul 3M ™ Littmann® Lightweight II S.E. este un instrument ideal ca entry-level, cu diafragma reglabila si capsula cu doua fete, care ofera performante acustice de incredere. Capsula in forma de lacrima faciliteaza pozitionarea acestuia sub manseta tensiometrului. Este o alegere potrivita pentru personalul medical, asistente medicale si studenti. Gravare doar pe arce (nu se poate pe capsula).

 

Beneficii:

▪ Cel mai usor dintre toate stetoscoapele Littmann pentru adulti, cantarind doar 118 grame si avand lungimea de 71 cm
▪ Capsula dubla ce ofera versatilitatea unei diafragme reglabile si a unui clopot deschis
▪ Capsula in forma de lacrima pentru a-l pozitiona cu usurinta sub manseta tensiometrului si in zonele bandajate
▪ Diafragma reglabila: sunete de frecventa inalta sau joasa prin simpla alternare a presiunii asupra capsulei
▪ Olive auriculare moi ce asigura o izolare acustica excelenta si confort

 

Cantarind doar 118 de grame, este cel mai usor dintre toate stetoscoapele Littmann pentru adulti, facandu-l mai confortabil pentru persoanele care poarta stetoscoapele lor pe tot parcursul zilei. Este o alegere potrivita pentru personalul medical, asistente medicale si studenti.

Tehnologia diafragmei reglabile - o inventie a companiei 3M - permite medicilor sa auda diferite frecvente prin simpla alternare a presiunii asupra capsulei. Apasati usor capsula pentru a auzi sunetele de frecventa joasa si apasati mai ferma pentru a auzi sunetele de frecventa inalta. Aceasta caracteristica de economisire a timpului permite furnizorului de servicii medicale sa se concentreze asupra pacientului, in timp ce diafragma asigura confortul pacientului prin faptul ca nu provoaca senzatia de racoare.

Tubulatura elastica isi pastreaza forma si flexibilitatea in timp, chiar daca stetoscopul se pliaza strans in buzunar. Olivele auriculare moi de tip "snap-tight" asigura o izolare acustica excelenta si un confort sporit. Tubulatura de ultima generatie nu contine latex, un beneficiu atat pentru profesionistii din domeniul medical cat si pentru pacientii care sunt sensibili.

StetoscopulLightweight II S.E. este fabricat in Statele Unite ale Americii pentru o calitate constanta si vine insotit de olive auriculare moi si instructiuni.

 

Greutate118 gr.
Lungime71 cm
Garantie2 ani
Diafragma reglabilaDa
Capsula2 fete
Tip produsStetoscop
BluetoothNu
Performanta acustica6

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

ULTRASONAT 810 - Aparat de aerosoli cu ultrasunete HICO

ULTRASONAT 810 - Aparat de aerosoli cu ultrasunete HICO

ULTRASONAT 810 - Aparat de aerosoli cu ultrasunete HICO

Produse asemanatoare