Deschiderea coletului la livrare

Prin serviciul de deschidere a coletului la livrare, atat persoanele fizice, cat si persoanele juridice care au achizitionat produse de pe medicmag.ro au posibilitatea de a alege, VOLUNTAR si GRATUIT, optiunea de a verifica produsele la livrare prin serviciul de curierat URGENT CARGUS si doar in localitatile din reteaua Urgent Cargus fara kilometri suplimentari (vezi mai jos lista localitatilor).
- Acest serviciu ofera cumparatorului posibilitatea sa deschida si sa verifice timp de 5 minute coletul inainte de a plati, respectiv sa verifice daca produsul se prezinta in stare perfecta (nu prezinta semne de lovire, zgarieturi sau alte probleme de tip estetic), nu si posibilitatea sa verifice tehnic (sa testeze/probeze) produsul. In momentul livrarii comenzii, cumparatorul poate solicita curierului deschiderea coletului pentru a verifica starea produsului/produselor.
- Deschiderea coletului la livrare este un serviciu care se aplica tuturor produselor comercializate pe site-ul medicmag.ro. In cazul comenzilor ce contin mai multe produse, daca in urma deschiderii coletului/coletelor la livrare constatati ca unul dintre produse nu se afla in stare perfecta si decideti refuzarea acestuia, procedura implica returul intregii comenzi, implicit a tuturor produselor livrate.
- Daca in urma deschiderii coletului clientul constata ca produsul comandat nu se afla în stare perfecta de livrare si prezinta semne de lovire, zgarieturi sau alte probleme de tip estetic, acesta poate refuza comanda. Procedura de refuzare a comenzii are loc prin completarea unui Proces verbal de constatare, de catre curier impreuna cu clientul. Procesul verbal de constatare se poate intocmi doar in prezenta curierului in momentul livrarii, ulterior dupa ce curierul a plecat de la destinatie Procesul verbal nu mai poate fi completat.
Daca ati achitat comanda prin transfer bancar si in urma deschiderii coletului ati decis returnarea produsului, suma achitata va fi restituita in cont in cel mai scurt timp.

Pentru orice detalii sau neclaritati, va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefonic.